PIKKURIESKAA
ON HELPPO
RAKASTAA!

Aitoo-pikkurieskoissa on isot pottuprosentit. Reseptistä laskien Aitoo-rieskan perunapitoisuus on 120%. Miten se edes on mahdollista?

No, siten, että taikinassa ei ole lainkaan lisättyä vettä, vaan uunissa haihtuva kosteus on peräisin perunasta. Rieskakilon valmistukseen käytetään 1,2 kg kuorineen keitettyjä perunoita, joten prosenteissa ovat mukana myös kuorien monipuoliset ravinteet ja maku: vitamiineja, hivenaineita, vatsaystävällistä kuitua. Ja joka peruna kokonaan kotimaista perua.

Mitä enää odotat? Aitoo-pikkurieskat odottavat sinua kaupassa.

AitooRieska - Peruna-Vehnä paras
Alkuperäinen Aitoo-pikkurieska myös XL-nälkään. Parhaasta päästä perunaa, vähän viljaa siteeksi. Täynnä vitamiineja ja hivenaineita. Himottavan hyvää aamusta iltaan ja tietysti myös yöllä. Pinoa rieskasta kerrosleipä, rullaa hodari tai kääräise wrapiksi. Odotettavissa koukuttavan houkuttavia potturieskapuuskia!

AitooRieska - Chilli-Peruna-Porkkana tunteet
Meidän chilirieska herättää Aitoo-rakkautta. Sen vaan tietää, kun se osuu kohdalle. Se on heti niin Aitoo ja ainutlaatuista. Eikä sitä tarvitse ujostella. Yksi syttyy ensi silmäyksellä, toinen vasta ensi haukkauksella. Tärkeintähän on, että jokaiselle löytyy se oma ja oikea, jota rakastaa. Jonka voi myös pakastaa.

AitooRieska - Peruna-Porkkana - sori kanit
Meidän porkkanat puputetaan Aitoo-rieskassa. Peruna ja porkkana sopivat yhteen! Kun tätä rieskaa maistaa eihän se puputtaminen yhteen jää. Eikä kahteen. Onneksi pussissa on niitä neljä.