Reseptit

Potuttaako? Aitoo-pastan gnocchi-reseptit valmistuvat helposti ja nopeasti. Reseptit moneen makuun. Aitoo-gnocchi ja Aitoo-rieska arkeen ja juhlaan: parhaat reseptit löydät täältä.
Rieskaquesadilla broilerilla on todellinen arjen pikaruoka! Voit käyttää mitä tahansa broileria tai kalkkunaa jota kaapista löytyy - tai vaikka paistileikettä! Se on maukas ja siinä on rasvaa niin, että se jää meheväksi ja antaa hieman anteeksi kypsennyksessäkin. Ja pikkurieskojahan löytyy aina jääkaapista, eikö?
Tässä reseptissä tehdään rieskatacoja käyttäen lohta, ohjeessa käytetään kylmäsavustettua mutta lämminsavustettu, loimutettu tai paistettu käy yhtä hyvin. Kurkun pikkelöinti itse on hauskaa ja palkitsevaa!
Tässä reseptissä yhdistyvät pikkurieskat ja Morocco Boltsit - lopuksi tuotosta ryyditetään vielä Poppamiehen Mango & Curry -vegaanisella majoneesilla, jonka makumaailma sopii Boltsin kanssa loistavasti. Rieskojen kaveriksi paahdetaan kesäkurpitsaa ja sientä, jotka tuovat lisää makua ja rakennetta kokonaisuuteen.
Tässä perulainen klassikko ceviche saa suomalaisen muodon. Karpalomehun happo kypsyttää ja maustaa lohen kuten limen mehu alkuperäisessä reseptissä. Chili sopii karpalon kaveriksi, ja koko herkku tarjoillaan tacotyyliin Penttilän pikkurieskalta.
Penttilän pikkurieskat taipuvat myös makeiksi herkuiksi. Punaviiniin keitelty kirsikkakompotti saa sopivan pienen, makunystyröitä hyväilevän tulisuuden karhunvatukkaisesta Poppamiehen Blackberry hot saucesta. Mouhijärven herkkujuustolan ihanan täyteläinen Väinö-valkohomejuusto gratinoi nämä makeat potturieskatacot. Nam!
Peuran jauhelihasta syntyy mahtavan makuinen ragu eli pitkään haudutettu lihakastike. Annokset kootaan tacojen tyyliin Penttilän pikkurieskoille ja viimeistellään Jukolan juuston aidolla cheddarilla. Voi että mikä mainio mättöherkku!
Tämä yksinkertainen chili kootaan pikkurieskan päälle. Appelsiini ja sriracha tukevat näppärien Boltsien pikanttia makumaailmaa. Rapeiksi paahdetut pikkurieskat näyttävät taas kerran, kuinka vanha kunnon pottu taipuu vaikka mihin!
Tämä resepti vie sinut luontoon keräämään tutustumaan villiyrttien keräilyyn. Tästä reseptistä tulee neljä rieskaa - useammalle reseptiä on helppo tuplata, triplata tai vaikka kymmenkertaistaa!
Herkulliset ja nopeat cheddargnocchit sienillä ja pekonilla.
Suomen vuoden 2019 ruokainnovaatiot samassa vuoassa: AitooPasta ja Boltsi!
Lämmin gnocchisalaatti vuohenjuustolla ja itse tehdyllä chimichurrilla.