Aitoo Blogi

Rieska kerrallaan ruokahävikkiä vastaan!

Tiesitkö, että Penttilän tilalla käytetään kotimaisia, pienien toimijoiden raaka-aineita ja aina kun mahdollista, käytämme aineksia, jotka ovat huippulaatua mutta jostain syystä sopimattomia vähittäismyyntiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meidän rieskat ja gnocchit tehdään pienistä, isoista tai muuten vaan hassun mallisista perunoista. Tällaiset potut saattasivat muuten päätyä ruokahävikkiin, mutta rieskassa ja gnoccheissa ne maistuvat ihan yhtä hyviltä kuin standardimuotoiset kaverinsa!
FLAT Rieska Pop-up Vanhalla Ylioppilastalolla marraskuussa lumia Ma, 02.11.2020 - 13:26
FLAT Rieska Pop-up Vanhalla Ylioppilastalolla marraskuussa 2020. Suomalaista katuruokaa Penttilän Tilan rieskoilla Helsingissä. Käy maistamassa!