TERVETULOA
KOTIMAINEN
GNOCCHI!

Aitoo-pastasta saat muutakin kuin vatsan täyteen. Perunapasta, eli gnocchi, on uusin Aitoo-tuote. Sen kehityksessä ovat olleet mukana useat italialaisen keittiön asiantuntijat. Aitoo-perunapasta kuitenkin eroaa italialaisesta siten, että siihen käytetään kotimaista viljaa, pääosin kauraa. Muutenkin kaikissa Aitoo-tuotteiden raaka-aineet ovat kotimaista tuotantoa. Kehitystyö jatkuu ja perunaideat vain paranevat, niistä kuulette vielä.

Peruna ei ole enää koskaan entisensä. Peruna on nyt Aitoo-pasta: valloittava, maukas, monipuolisesti hyvää tekevä ja loputtomasti uusia, iloisia ruokaelämyksiä tuottava, kotimainen lempiruoka. Ja pottuilu on nyt ihan parasta!

Aitoo-Pasta - Peruna Kaura - Uutispommi
Meidän Aitoo-pastalla pottuilu on kulinaarista. Kuli- mitä? Kulinaarista, gourmettia, aitoo kurmeeta. Täysin uusi peruna-kaurapohjainen pasta, jonka kehitti Heikki, Penttilän tilan isäntä. Heikki on rakentanut tuotantokoneetkin, vaikka on oikea Châine des Rôtisseurs -ammattilainen.

Aitoo-Pasta Peruna-Kaura-Nokkonen njokkoset
Meidän Aitoo-pasta on villi, suomalainen gnocchi. Mitä ihmeen njokkosia? Peruna-kaura-nokkos gnoccheja. Se on italialaistyyppinen pasta, jonka nimi lausutaan njokki. Pistettiin villit nokkoset pastaan, siellä ne ei enää pistele eikä polta, vaan maistuvat mainiolta.

Aitoo Pasta - Peruna-Kaura-Cheddar juusto
Meidän Aitoo-pastasta saat aterian 2 minuutissa. Kun on kova nälkä ja kiire, älä lemppaa tätä lempparia. Siinä on peruna, kaura ja Jukolan juustolan Cheddar parhaassa muodossa. Kaksi minuuttia kattilassa, sitten lautaselle ja vähän öljyä ja mausteita maun mukaan. Vau!