Ainekset

  • 2 rieskaa
  • 100g juustoraasteta
  • 2 tomaattia viipaloituna
  • 1/2 sipulia viipaloituna
  • loraus hyvää oliiviöljyä
  • tuoretta mustapippuria myllystä
  • tilliä
  • suolakurkkua

Helppo resepti Aitoo-rieskalle

Viipaloi kuorittu sipuli ja tomaatti. Lorauta pannulle öljyä ja paista vihanneksia hetki. Siirrä sipuli/ tomaatti pannun reunaan ja lisää pannulle rieska. Laita uunivastus uunissa lämpenemään ja jaa juustoraaste rieskojen pintaan. Nosta koko pannu uunniin ja paahda kunnes juusto on sulanut.

Lohko suolakurkku ja laita valmiiksi lautaselle. Lisää sitten pannulle gratinoidut rieskat ja lisää niiden päälle tomaattia ja sipuli. Viimeistele vielä tillillä ja mustapippurilla. Toimii loistavasti vasta tippuneen kahvin kanssa!

Kiitos reseptistä Alexander Trivedi / aitoaarkiruokaa.fi