Reseptit

Potuttaako? Aitoo-pastan gnocchi-reseptit valmistuvat helposti ja nopeasti. Reseptit moneen makuun. Aitoo-gnocchi ja Aitoo-rieska arkeen ja juhlaan: parhaat reseptit löydät täältä.
Tässä perulainen klassikko ceviche saa suomalaisen muodon. Karpalomehun happo kypsyttää ja maustaa lohen kuten limen mehu alkuperäisessä reseptissä. Chili sopii karpalon kaveriksi, ja koko herkku tarjoillaan tacotyyliin Penttilän pikkurieskalta.
Penttilän pikkurieskat taipuvat myös makeiksi herkuiksi. Punaviiniin keitelty kirsikkakompotti saa sopivan pienen, makunystyröitä hyväilevän tulisuuden karhunvatukkaisesta Poppamiehen Blackberry hot saucesta. Mouhijärven herkkujuustolan ihanan täyteläinen Väinö-valkohomejuusto gratinoi nämä makeat potturieskatacot. Nam!
Peuran jauhelihasta syntyy mahtavan makuinen ragu eli pitkään haudutettu lihakastike. Annokset kootaan tacojen tyyliin Penttilän pikkurieskoille ja viimeistellään Jukolan juuston aidolla cheddarilla. Voi että mikä mainio mättöherkku!
Tämä yksinkertainen chili kootaan pikkurieskan päälle. Appelsiini ja sriracha tukevat näppärien Boltsien pikanttia makumaailmaa. Rapeiksi paahdetut pikkurieskat näyttävät taas kerran, kuinka vanha kunnon pottu taipuu vaikka mihin!
Tämä resepti vie sinut luontoon keräämään tutustumaan villiyrttien keräilyyn. Tästä reseptistä tulee neljä rieskaa - useammalle reseptiä on helppo tuplata, triplata tai vaikka kymmenkertaistaa!
Helppo ja herkullinen resepti Aitoo-chilirieskalle: rieska club sandwich, tuttujen kesken clubari.
Perunarieskaa aamupalaksi. Helppo resepti Penttilän Tilan Aitoo-rieskalle.